Limburg Positief Gezond

Regionaal channel

Vraag

17 januari 2023
Profielfoto van Loek Vaessen
Coördinator Limburg Positief Gezond

“Meld je aan voor de Kick-Off van het Channel 'Limburg Positief Gezond op 31 januari!”

Toelichting

Op 31 januari van 13:00 - 14:00 vindt de online kick off van het Channel 'Limburg Positief Gezond' plaats. Tijdens deze kick-off zal Natasja van Montfoort - van de Moosdijk (Adjunct Directeur Publieke Gezondheid GGD Noord-Limburg) het digitale lintje doorknippen en zal zij in gesprek gaan met Loek over het belang van Positieve Gezondheid in Limburg. Ook zal er worden ingegaan op het onstaan van dit Regiochannel en welke voordelen jij hier als professional uit kan halen.  

Het channel is opgericht door de Beweging Limburg Positief Gezond, met als doel om professionals in Limburg kennis en ervaringen m.b.t. Positieve Gezondheid te laten delen. Ook geven we professionals de kans om met elkaar te netwerken en vraagstukken neer te leggen waar zij tegenaan lopen.

Ben jij inwoner van Limburg en heb je Positieve Gezondheid hoog in het vaandel staan? Meld je dan aan voor de kick off bij 'videosessies' door op de gele knop 'ik ben erbij' te klikken. (Link vind je hieronder) 

Graag tot dan! 

Motivatie

Meld je aan bij videosessies door op de gele knop 'ik ben erbij!' te klikken via: https://lpg.1sociaaldomein.nl/videosessies

Profielfoto van MARIA Houben
Ervaringsdeskundige

Het is Positieve Gezondheid wat de klok slaat. Daar zit ook het gevaar in dat er weer in doorgeslagen wordt. Alles en alles aan opgehangen wordt. Waar TE voor staat deugd niet. Het is een methodiek ter ondersteuning. Het moet niet die richting op gaan en die weg zijn veel mensen al aan het inslaan dat alles aan te vliegen en op te lossen is met Positieve gezondheid. Zie en gebruik het als een hulpmiddel maar laat het hulpmiddel niet leidend worden. Pas op dat mensen niet ondergeschikt aan het hulpmiddel worden. Als ik zie dat men de spin in de dossiers wil opnemen end. dan zitten we al over de TE grens heen te gaan.

Profielfoto van Jo Maes
Jo Maes
Vrijwilliger

Loek, ik ben er bij.

Profielfoto van Betty Thomassen
Implementatiecoach positieve gezondheid / Zingeving consulent

Beste Loek, jammer genoeg kan ik er ook niet bij zijn, een fijne en leerzame tijd samen.

Profielfoto van Louis Nobelen
Budgetcoach

Beste Loek,
helaas zit ik de hele dag al vol met afspraken en kan er dus niet bij zijn.
Ik wens jullie veel succes!
m.v.gr.,
Louis Nobelen

Profielfoto van Eric Apon
Adviseur-projectleider

Hi Loek,
bedankt voor de uitnodiging.
Wij hebben die dag van 11.00-14.00 uur het Ambassadeurscafé van het Mijnstreek Inspiratieplatform bij ons op kantoor.
Kan er dus helaas niet deelnemen.

Mvg, Eric Apon

Profielfoto van Linda Hoitinga
Oplossingsgericht coach, implementatie coach positieve gezondheid

Goedemorgen Loek,

Ik had er graag bij geweest. Helaas heb ik een andere afspraak staan. Succes en we spreken elkaar vast nog eens. Fijne dag.

Linda Hoitinga