Limburg Positief Gezond

Regionaal channel

Vraag

5 juni 2023
Profielfoto van Birgitte van den Heuvel-Stoop
Programmamanager Positieve Gezondheid

“Wie heeft er ervaring met het spelen van het spel "Alles op Tafel" binnen teams/organisaties? Wil je deze ervaring delen?”

Toelichting

Wij hebben het spel aangeschaft, maar het wordt nog niet ingezet. Ik ben benieuwd wie dit al wel heeft gedaan en welke ervaring je ermee hebt opgedaan.

Profielfoto van Karin Derks
Praktijkhouder

Ik heb al wat ervaring, volgende week nog een keer

Dag Brigitte,

Bij Burgerkracht hebben we als lancering van het spel een "speldag" georganiseerd. Toen hebben we in een aantal groepen het spel gespeeld. Het waren toen gemixte groepen: vrijwilligers, medewerkers, implementatiecoaches, geïnteresseerde burgers. Mooi was toen hoe je elkaar vooral als mens kunt ontmoeten.
We gaan het ook nog als team spelen en hebben er vooral veel zin in!
Groet, Martine

Profielfoto van Esther Stoffers
Programmaleider Innovatie & Ontwikkeling

Hai Birgitte,
Wij hebben het laatst met ons team Innovatie&Ontwikkeling gespeeld, erg leuk. Bedoeld om op een andere manier met elkaar kennis te maken - start van een heidag.
Gedurende een uur, bij de eerste ronde deden we wel al de kaartjes/vragen/opdrachten. Dat bracht direct het spelelement erin. Dus met ene relatief nieuw team zeker een aanrader. Of met een samenwerkingsverband als je een goede basis wil leggen voor de samenwerking.
Groet Esther

Profielfoto van Paula Langen
Adviseur en coach

Hoi Birgitte,
Ik heb deel uitgemaakt van de landelijke projectgroep die het spel heeft ontwikkeld. Zowel in de testfase als daarna met diverse doelgroepen het spel gespeeld ( professionals, studenten, volwassenen in een empowermenttraject). Ervaringen zijn overall positief!
Wil je meer weten en/of zoek je een spelleider neem dan contact met me op: paula.langen@home.nl.