Limburg Positief Gezond

Regionaal channel

Vraag

6 februari 2024
Profielfoto van Ellen Sesink
Coördinator Leren en Ontwikkelen bij Hermanns Academy

“Welke paramedische zorgverleners in regio Limburg hebben al ervaring met het implementeren van Positieve Gezondheid in de praktijk?”

Toelichting

Binnen onze organisatie zijn we aan het onderzoeken of we positieve gezondheid kunnen implementeren in de gehele organisatie, Van management tot patiëntenzorg. Daarbij zou ik graag sparren over aanpak, kansen, limits etc. binnen een paramedische praktijk.

Werkgebied

Wij zijn een podotherapiepraktijk met diverse vestigingen in heel Nederland, maar de hoofdvestiging is in Grubbenvorst (Limburg).

Profielfoto van Anita Verstappen
Vitaliteitsmakelaar, Ondernemer

Hi Ellen,
Mooi dat jullie bij Podotherapie Hermanns positieve gezondheid willen implementeren. Ook goed om te lezen dat jullie dit breed willen inzetten, van management tot patiënt!
Als implementatiecoach en PG-trainer bij Fontys loop ik al een aantal jaren mee en heb veel ervaring opgedaan. Mocht je na de vorige tips nog behoefte hebben om te sparren dan bied ik me graag aan. Mijn hart gaat sneller kloppen als heel NL positief gezond in de haarvaten heeft stromen ;)
Bel of mail gerust!
Anita Verstappen
T 06 41 99 1678

Profielfoto van Loek Vaessen
Coordindator Beweging Limburg Positief Gezond

Hi Ellen, bedankt voor je vraag en top te lezen dat jullie mogelijk in de gehele organisatie het PG gedachtengoed willen gaan implementeren. Ik ben zelf gevraagd om over twee weken het LeefFit programma te gaan starten waarin mensen met kanker een holistische aanpak krijgen ( o.a. Fysiotherapie, Ergotherapie en Yoga) worden ingezet en positieve gezondheid vanuit de betrokken professionals als ook de deelnemers, het vertrekpunt zal zijn.
Ook betrek ik vaker MO-gelijkmakers ( ervaren ZZP-ers/ implementatiecoaches op gebied van positieve gezondheid) die jullie Podotherapiepraktijk op startegisch als ook tactisch en operationeel niveau kan adviseren, begeleiden.
Laat me maar even weten als je meer wilt weten, loekvaessen@limburgpositiefgezond.nl

Profielfoto van Linda Hoitinga
Oplossingsgericht coach, implementatie coach positieve gezondheid

Hoi Ellen,

Neem gerust contact met mij op. Ik werk zelf in mijn praktijk met Positieve Gezondheid en ik ben Implementatie coach van Positieve Gezondheid. Ik kan je de nodige ervaringen vertellen. Fijne dag.

Met vriendelijke groet,

Linda Hoitinga